IFC pro Československo. - Zahradník, Petr
IFC (International Finance Corporation) je agentúrou Svetovej banky, členom ktorej je ČSFR. V Prahe pôsobí expozitúra IFC, záujemci z ČSFR môžu využívať jej služby. IFC je agentúra pre rozvoj, poskytuje finančnú pomoc bez vládnych záruk súkromnému a družstevnému sektoru. Predpoklady spolupráce čs. firiem s IFC.