<Das> Projekt des Europäischen Wirtschaftsraumes (EWR). - Berndt, R.
Integračné zoskupenia západnej Európy Európske spoločenstvá a EZVO prešli vo svojom vývoji rôznymi etapami. Súčasná fáza je charakterizovaná postupným vytvorením celoeurópskeho hospodárskeho priestoru. Návrhy na rozšírenie zóny voľného obchodu s priemyselnými tovarmi.