Boj o Favorita skončil, začíná boj o kvalitu. - Člupek, J.
Analýza spojenia Škodovky s koncernom Volkswagen - najväčšou európskou automobilkou. Hlavným motívom vstupu zahraničného kapitálu do čs. automobilového priemyslu je snaha získať významný podiel na trhoch rozpadajúceho sa spoločenstva RVHP a uplatniť automobily aj na trhoch s konvertibilnou menou. Náčrt očakávaných prínosov pre čs. ekonomiku.