Cykl i etapy rozwoju projektów typu joint venture. - Staniewski, J.
Tri hlavné fázy pre rozvoj investičného projektu a joint venture. Prípravná fáza a jej objasnenie. Realizačná investičná a operačná fáza. Výstavba predinvestičnej fázy. Faktory majúce vplyv na predĺženie prípravnej fázy. Obmedzená predinvestičná fáza. Obmedzená fáza realizácie. Investície v prevádzkovej fáze.