Contrats de travail répétés: le rôle de la mémoire. - Chiappori, P.A
Modelová štúdia opakovaných pracovných zmlúv. Základné charakteristiky a morálne riziká trhu práce. Akumulácia ľudského kapitálu. Problematika dlhodobých pracovných zmlúv. Miera optimalizácie statických a dynamických pracovných zmlúv. Možnosti využitia úveru a základné podmienky jeho existencie.