Pracovněprávní vztahy při soukromém podnikání občanů. - Součková, M.
Nová úprava pracovnoprávnych vzťahov pri súkromnom podnikaní občanov v zmysle nariadenia vlády ČSFR č. 121/1990 Zb. Paragrafy Zákonníka práce, ktoré sa nepoužívajú pri pracovnoprávnych vzťahoch medzi podnikateľom a pracovníkom. Vznik a skončenie pracovného pomeru, pracovná disciplína a pracovný poriadok.