Police department learns 10 hard quality lessons. - Couper, D.C
Projekt oddelenia polície v Madisone, Wisconsin, na zlepšenie akosti činnosti polície podľa všeobecných zásad riadenia akosti v hospodárstve. Desať ponaučení z procesu realizácie projektu v rámci organizácie a vo vzťahu k občanom.