Vzory dohod podle restitučního zákona. Právní servis HN.
K vykonaniu zákona č. 403/1990 Zb., vydalo Ministerstvo pre správu národného majetku a jeho privatizáciu ČR vzory návrhu na registráciu dohody o vydaní nehnuteľností; dohody o vydaní veci a dohody o splátkach a obmedzení prevodu nehnuteľností.