Sociální zabezpečení podnikatelů a jejich pracovníků. - Přib, Jan
Úprava sociálneho zabezpečenia občanov prevádzajúcich podnikateľskú činnosť a ich pracovníkov podľa zákona zo dňa 18. apríla 1990 o súkromnom podnikaní občanov. Povinnosť podať prihlášku k sociálnemu zabezpečeniu. Poskytovanie dávok nemocenského poistenia.