Sociální zabezpečení občanů ve službách.
Kto podlieha sociálnemu zabezpečeniu. Nemocenské a dôchodkové zabezpečenie. Prehľad o zákonných predpisoch. Sociálne zabezpečenie iných osôb samostatne hospodáriacich.