Zu den künftigen Strukturen der Sozialversicherung. - Malze, G.
Potreba priblíženia systému sociálneho zabezpečenia v SRN formou zásadnej reformy systému sociálneho zabezpečenia v NDR. Sociálne zabezpečenie v NDR je v súčasnosti jednotou dôchodkového, nemocenského, úrazového a materského zabezpečenia. Nevyhnutnosť novej štruktúry sociálneho zabezpečenia prostredníctvom nových orgánov. Význam poistenia v nezamestnanosti.