Mít střechu nad hlavou. O zásadách a riziku bytové politiky. - Karen, O.
Rozhovor o novej koncepcii bytovej politiky. Dôvody, prečo sa vláda rozhodla určiť zmocnenca pre bytovú politiku. Dočasnosť tejto funkcie. Zhodnotenie počtu bytov a ich rozmiestnenia. Nízke nájomné a vysoké dotácie v štátnych bytoch. Zapojenie bývania do trhovej ekonomiky ako zmysel súčasnej bytovej politiky. Problematika reprivatizácie a privatizácie bytov. Hospodárenie s bytmi, ktoré ostanú vlastníctvom obce. Formy regulácie nájomného.