An endogenously-switching ordered-response model of information, eligibility and participation in SSI - Hill, D.H
Model, popisujúci účasť na dodatkovom poistení. Nedostatočné využívanie tejto možnosti a jeho príčiny. Nutnosť lepšieho informovania.