Strachovanije valjutnych riskov. - Kuzovkov, Ju
Valutové riziko z kolísania kurzov valút. Vplyv vnútorných platieb v exportno-importných operáciách na príjem z kolísania valutových kurzov. Prípady kedy vzniká valutové riziko. Regulovanie valutovej pozície zahranično-obchodnej organizácie. Úloha zahraničnoekonomickej banky ZSSR pri poisťovaní valutového rizika. Valutové riziko pri barteri, ústretovom obchode a iných kontraktoch na výmenu tovarov.