ČSFR ante portas. Poselství z Maastrichtu. - Shäfer, G.F
Charakteristika činnosti Európskeho inštitútu pre verejnú správu v Maastrichte. Ťažisko práce spočíva v ďalšom vzdelávaní úradníkov pre ES a členské krajiny ES, v kurzoch pre špičkových expertov a v konzultáciach pre všetky oblasti verejnej správy v ES. Popis cyklu vzdelávania a organizácie seminárov. Názor na pripravovanú asociačnú dohodu ČSFR s ES a na priamy vstup do ES.