Für eine ökologische und sozial determinierte Wirtschaftsentwicklung. - Sagert, J.
Krátkodobé a dlhodobé úlohy v oblasti ochrany životného prostredia v NDR vo vzťahu k zaťaženiu vzduchu, pôdy a vody ako aj odstránenie a zhodnotenie odpadu. Dôsledok súčasnej situácie možno vidieť v energetickej a štruktúrnej politike do súčasných čias a absencie harmonického vývoja ekonomiky a ekológie.