<The> impact of environmental regulation on industry location decisions: The motor vehicle industry. - Mcconnell, V.D
Použitie kondicionálneho logistického modelu na skúmanie vplyvu rôznej charakteristiky grófstiev na alokáciu nových filiálok automobilového priemyslu v r. 1973-82. Hodnotenie významu environmentálnej politiky firiem pre alokačné rozhodnutia vo sfére posudzovania oblastných rozdielov v normách týkajúcich sa životného prostredia.