Zvýhodníme ekologické vytápění? Program EKOGAS. - Dufek, L.
Z ekologického hľadiska najlepšie splňuje podmienky komplexnej ochrany a tvorby životného prostredia zemný plyn. Cenové nástroje obmedzenia spaľovania uhlia pri vykurovaní. Výhody vyplývajúce z realizácie programu EKOGAS (ekológia + plynofikácia).