Prirodnyje resursy kak ekonomičeskaja kategorija. - Pančenko, I.
V súčasnom ekonomickom myslení sa už prírodné zdroje považujú za ekonomickú kategóriu. Skúmanie ekonomického obsahu pojmu prírodné zdroje. Metodologické východiská skúmania. Určenie prírodných zdrojov fungujúcich v reprodukčnom procese ako predmet práce, alebo pracovný nástroj. Náčrt metodologických aspektov klasifikácie prírodných zdrojov.