Information-induced weteroscedasticity in price expectations data. - Fishe, R.P.H
Test hypotézy, že očakávania cien sa u jednotlivých indivíduí líšia v závislosti od toho, aké majú informácie o ifnlácii. Informácia o cene ako tovar a jej dostupnosť v závislosti od rôznych faktorov. Opis metódy, umožňujúcej brať pri testoch do úvahy aj nedefinované odpovede.