note on polychotomy. - Hoog De, F.R
Poukaz na to, že istý druh dvojbodových podmienok indukuje dichotomický podpriestor na základe symbolík, dichotómie a polychotómie a odvodenia príslušného priemetu, ktorý opisuje štruktúru priestoru riešení.