remark concerning Mei Zhen's paper on singular nonlinear equations. - Hoy, A.
Pri analýze prístupu, navrhnutého Mei Zhenom na riešenie singulárnych nelineárnych rovníc, sa ukazuje, že jeho kvadratickú konvergenciu možno pomerne ľahko zlepšiť. Vyhodnotenie vzťahu k metóde Hoya.