special extended system and a Newton-like method for simple singular nonlinear equations. - Mei, Z.
Použitie špeciálneho rozšíreného systému a lokálne kvadraticky konvergentnej metódy newtonovského typu na aproximáciu jednoduchých singulárnych riešení nelineárnych rovníc. Odvodenie vzťahu medzi rozšíreným systémom pre singulárne úlohy a modifikovanými Newtonovými metódami.