Computational aspects of a branch and bound algorithm for quadratic zero-one programming. - Pardalos, P.M
Praktické skúsenosti s počítačom pri riešení neohraničených kvadratických 0-1 úloh pomocou algoritmu "Branch and Bound". Heuristiky pre získanie vhodných štartovacích hodnôt. Dosiahnuté výsledky a porovnanie s predchádzajúcimi štúdiami na niekoľkých stovkách testovacích úloh s dimenziou až do 200 demonštrujú efektívnosť prezentovaného algoritmu.