Equilibrated states and optimal allocations of resources under rigid prices. - Polterovich, V.M
Formulácia úlohy nájsť Paretov bod, ktorý spĺňa ešte isté dodatočné rovnosti. Dôkaz existenčnej vety a demonštrácia na dvoch príkladoch.