Numerov-type methods with minimal phase-lag for the numerical integration of the one-dimensional Schrödinger equation. - Simons, T.E
Odvodenie troch metód typu Numerov s fázovým posunom, rádu osem a desať a ich použitie pri numerickej integrácii jednorozmernej Schrödingerovej rovnice. Výhody tejto metódy oproti doteraz používaným metódam.