Schröder-like algorithms for multiple complex zeros of a polynomial. - Petkovič, M.S
Prezentácia novej iteratívnej metódy na nájdenie viacnásobného komplexného nulového bodu polynómu. Túto metódu možno pokladať za variantu klasickej Schröderovej metódy. Určenie začiatočných podmienok bezpečnej konvergencie navrhovanej metódy. Analýza efektívnosti algoritmu a ilustrácia na numerickom príklade.