<The> simultaneous determination of all zeros of a polynomial. - Czopik, J.
Konštrukcia triedy adaptívnych iteratívnych metód vyššieho rádu pre simultánne určenie všetkých nulových bodov polynómu. Tieto metódy si zachovávajú rád konvergencie aj v prípade viacnásobných koreňov. Metódy sú ilustrované numerickými príkladmi.