Visually continuous quartic and quintics. - Lasser, D.
Bézierova reprezentácia vizuálne kontinuálnych kriviek štvrtého a piateho rádu a explicitné vzorce pre ich konverziu do Hermitovskej reprezentácie definovanej podmienkami spojitosti.