<Ein> Beitrag zur Diskussion um das Verhältnis von Risikopräferenzfunktionen und Hohenpräferenzfunktionen. - Schott, W.
Diskusie o meraní preferencií Bernoulliho princípom. Potreba únosnosti rizikových a vysokých preferencií. Použitie Bernoulliho princípu pre vytvorenie zmysluplných ekonomických preferencií ako kritéria rozhodovania v rizikovej situácii. Zosúladenie vysokých preferencií a Bernoulliho úžitkovej hodnoty.