Nash equilibrium with strategic complementarities. - Vives, X.
Analýza existencie a rád štruktúry Nashovej rovnováhy pre nekooperatívne hry, kde platby spĺňajú isté vlastnosti monotónnosti. Prehľad niektorých vlastností stability rovnováhy.