Error components in grouped data: is it ever worth weighting? - Dickens, W.T
Pri odhadovaní modelov so skupinovými údajmi býva zvykom vážiť každé pozorovanie druhou odmocninou veľkosti skupiny. V článku sa tvrdí, že tento spôsob je nevhodný, pretože je pravdepodobné, že individuálne odchýlky budú v korelácii so špecifickým chybovým komponentom skupiny.