Proper quadratic cost functions with an application to the Bell system. - Röller, L.H
Štúdia regionálnej správnosti parametrického priestoru flexibilných funkčných foriem. Ilustrácia na kvadratickej funkcii nákladov, použitej v Bellovom systéme.