Robust and partially adaptive estimation of regression models.
Opis metódy, zlepšujúcej hrubosť metódy najmenších štvorcov a jej aplikácia na odhad parametrov Sharpovho modelu trhu. Metóda sa zakladá na zovšeobecnenom t-rozdelení a obsahuje metódu najmenších štvorcov ako špeciálny prípad.