Capitalism, socialism, and urban transportation. Policies and travel behaviour in the East and West. - Pucher, J.
Porovnávanie rozvoja osobnej automobilovej dopravy USA a ZSSR so záp. a vých. krajinami. Rozdiely automobilovej dopravy v mestách. Príjmy na obyvateľov v rozdelení podľa krajín. Trendy rastu majiteľov automobilov v jednotlivých štátoch. Inštitucionálna báza dopravnej politiky.