Perspektivy rozvoje zemědělství v hospodářsky vyspělých zemích. 1. - Kraus, Josef
Postavenie poľnohospodárstva v národnom hospodárstve vyspelých krajín. Tendencie znižovania podielu poľnohospodárstva na počte pracovníkov a na tvorbe národného dôchodku v ekonomike ČSFR. Vplyv makroekonomických opatrení na vývoj poľnohospodárstva. Úroveň spotreby potravín a jej štruktúra.