Bio-Markt: Chancen für Ost und West. - Hamm, U.
Prudký vzostup dopytu po výrobkoch ekologického poľnohospodárstva v SRN od konca 70. rokov. Perspektívy bio-trhu v NDR, kde teraz obyvateľstvo zameriava svoj záujem na doteraz nedostupné predmety dlhodobej spotreby. Vytvorenie dopytu po ekologických výrobkoch v závislosti od agrárnej politiky.