K hodnocení nákladovosti zemědělských výrobků. - Maca, Erich
Faktory determinujúce nákladovosť poľnohospodárskych výrobkov a ich kvantifikácia. Vplyv jednotlivých exogénnych faktorov na formovanie vlastných nákladov na jednotku finálneho výrobku. Dopad rozdielnej úžitkovosti zvierat na nákladovosť.