Možnosti rozvoja agrochemických služieb v nových podmienkach. - Chudý, J.
Návrhy o ďalších smeroch vývoja agrochemických podnikov v novom systéme hospodárenia. Príčiny rozdielnych ekonomických výsledkov jednotlivých agrochemických podnikov. Návrh opatrení na poskytovanie agrochemických služieb.