Možnosti vzniku rodinných fariem na Slovensku. - Žalmanová, K.
Vytvorenie podmienok na obnovenie rodinného gazdovania v novej podobe. Ťažkosti, s ktorými je spojený vznik rodinných fariem v SR. Výhody rodinných fariem oproti veľkovýrobným podnikom. Vzťahy a nadväznosti, ktoré treba riešiť v záujme funkčnosti rodinných fariem.