Perspektivy rozvoje zemědělství v hospodársky vyspělých zemích. 3. - Kraus, Josef
Dlhodobé ročné tempo rastu výroby a spotreby poľnohospodárskych produktov v ZSSR, Východnej a Západnej Európe a Severnej Amerike. Trendy hospodárskych výnosov u najdôležitejších plodín. Výkyvy vo vývoze poľnohospodárskych výrobkov východoeurópskych krajín.