Razvitije individual'no-semejnych form v sel'skom chozjajstve vostočnojevropejskich stran. - Šmelev, G.
Charakteristika nízkej produktívnosti a vysokej nákladovosti poľnohospodárskej výroby vo východoeurópskych krajinách. Nevyhnutnosť zdokonaľovania foriem a metód realizácie poľnohospodárskej výroby. Charakteristika rodinno-individuálnej formy organizácie poľnohospodárskej výroby a jej možností v zlepšovaní výsledkov poľnohospodárskej činnosti, vo zvyšovaní efektívnosti využívania výrobných činiteľov a v riešení potravinového problému.