Skúsenosti s podnikaním v poľnohospodárstve. - Blaas, Gejza
Faktory, ktoré sú bariérou pre rozvoj podnikania v poľnohospodárstve. Dynamické výsledky dosiahnuté niektorými JRD v poľnohospodárskej prvovýrobe. Význam pridruženej výroby pre zabezpečovanie vecnej a ekonomickej stránky reprodukčného procesu.