Vplyv sústavy riadenia na štruktúru poľnohospodárskej výroby. - Neumann, Stanislav
Vplyv zmien v cenovom, odvodovom a dotačnom systéme na štruktúru poľnohospodárskej výroby. Strata záujmu o pestovanie určitých druhov plodín. Stimulácia pracovne menej náročných chovov zvierat. Nutnosť vytvoriť vhodné ekonomické prostredie pre štart v trhových podmienkach.