Vybavenie poľnohospodárskej prvovýroby základnými strojovými fondmi. - Božík, Marian
Nepriaznivé dôsledky poľnohospodárskej veľkovýroby z hľadiska základných strojových fondov. Disproporcie vo vybavení základnými strojovými fondami v jednotlivých oblastiach. Odčerpanie značnej časti investícií na výrobu obrovských komplexov a fariem. Prehľad hodnoty základných fondov a ich účinnosti v r. 1985-1988 na Slovensku.