Změny v řízení zemědělských podniků. - Hron, J.
Výrazné oddelenie centrálnej a podnikovej riadiacej úrovne v novom systéme riadenia národného hospodárstva. Spoločné princípy riadenia pre poľnohospodárske podniky všetkých typov vlastníctva a veľkostí. Protichodné názory na veľkosť podnikov.