Ako ďalej vo vede a výskume. - Gunár, D.
Vplyv trhového ekonomického mechanizmu a princípu samofinancovania na oblasť vedy a výskumu. Vzťah poľnohospodárskych podnikov k vlastnej a centrálne riadenej vedeckovýskumnej základni po upevnení samostatnosti podnikov a znížení štátnych dotácií. Budúce formy financovania rozvoja vedy a techniky.