Cesty ekonomické prosperity. 1. - Halačka, J.
Námety, ktoré by mohli pomôcť poľnohospodárskym podnikom pri riešení organizačných, riadiacich a ekonomických problémov v meniacich sa ekonomických podmienkach. Hmotná stimulácia vedúcich pracovníkov, prehĺbenie osobnej hmotnej zainteresovanosti vhodne volenými ukazovateľmi.