Ekonomicky výhodná velikost zemědělského podniku. - Maca, Erich
Metodické aspekty riešenia výhodnej veľkosti poľnohospodárskeho podniku vychádzajúce z komparácie jednotlivých poľnohospodárskych podnikov, stupňa ich koncentrácie a jej zodpovedajúcej efektívnosti. Vplyv rastu celkovej plošnej koncentrácie na ekonomickú efektívnosť poľnohospodárskeho podniku.