Faktory adaptačného správania sa podnikov v období prechodu na trhovú ekonomiku. - Blaas, Gejza
Koncepcia opatrení monetárneho a fiškálneho charakteru, o ktoré sa opiera radikálna ekonomická reforma na makroekonomickej úrovni. Regulačné systémy v poľnohospodárstve západoeurópskych krajín. Rezervy pre dynamický rozvoj poľnohospodárskeho podnikania.